WIE ZIJN WIJ

BANDWERK is het collectief van twee muziekfanaten die door de jaren heen elkaar hebben gevonden op muzikaal en professioneel vlak. Onze kennis en ons netwerk is ontstaan door onze jarenlange interesse in de muziekwereld, het zelf actief deelnemen in meerdere muziekprojecten en verschillende tewerkstellingen in de sector. 

 

Philippe

Muziek is mijn motor. Er is weinig dat mij meer energie geeft dan samen met een band een parcours uittekenen waarin iedere stop aandacht krijgt: van de sfeer van de videoclips,  de planning van social media, het opstellen van callsheets tot het boeken van shows . Mijn praktische ingesteldheid en hands on mentaliteit vormen een goede ondersteuning voor het creatieve proces van artiesten - zowel in mijn job als programmator bij JC Bouckenborgh als in mijn rol bij BANDWERK. Contacteer mij om te kijken waar we samen kunnen geraken

Contacteer me: philippe@bandwerkcounseling.com 

SANDER

Muziekfanaat die de voorbije 7 jaar ervaring op deed binnen eigen projecten en opdrachten binnen cultureel relevante organisaties. Dit bezorgde me een breed spectrum aan bagage. Van communicatie binnen de culturele sector, over programmatie van optredens en festivals tot artist management.

Ik wil uitdagingen blijven bestormen. Daarom help ik artiesten graag met het nemen van drempels. Wil je samen op zoek gaan naar potentieel te bewandelen paden?

Contacteer me:  sander@bandwerkcounseling.com