WIE ZIJN WIJ

Bandwerk is het collectief van twee muziekfanaten die door de jaren heen elkaar hebben gevonden op muzikaal en professioneel vlak. Onze kennis en ons netwerk is ontstaan door onze jarenlange interesse in de muziekwereld, het zelf actief deelnemen in meerdere muziekprojecten en verschillende tewerkstellingen in de sector. 

 

 

Philippe

 Ik werk momenteel voltijds als programmator bij een jongerencentrum in het Antwerpse. Hierbinnen ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding en op volgingen van jongeren die evenementen willen organiseren. 

Bandwerk is voor mij een plek waar ik mijn expertise als bandlid en begeleider kan inzetten. Gestructureerd werken volgens een vooropgesteld schema en kort op de bal spelen zijn mijn sterktes.

Contacteer me voor Bandwerk Management & Music Support: philippe@bandwerkcounseling.com 

SANDER

25-jarige muziekfanaat die de voorbije 7 jaar ervaring op deed binnen eigen projecten en via opdrachten binnen cultureel relevante organisaties. Dit bezorgde me een breed spectrum aan bagage. Van communicatie binnen de culturele sector, over programmatie van optredens en festivals tot artist management.

Ik wil uitdagingen blijven bestormen. Daarom help ik artiesten graag met het nemen van drempels. Wil je samen op zoek gaan naar potentieel te bewandelen paden?

Contacteer me voor Bandwerk Counseling: sander@bandwerkcounseling.com