The Penthouse Studio

Biography 

The Penthouse is een professionele opnamestudio in Heist-op-den-Berg die sinds 2007 samen met bands aan de slag gaat om kwalitatieve platen te maken. In de tien jaar dat de studio actief is hebben al meer dan 180 bands hun muziek aan deze studio toevertrouwd. Het is een plek waar artistieke geesten in alle gezelligheid en comfort kunnen samenkomen om op een creatieve manier aan opnames en mixes te te werken.
De man achter de studio is Filip De Bot, afgestudeerd in 2007 aan de afdeling Muziekproductie van het Conservatorium van Gent. 

Bandwerk

2018 wordt het jaar waarin The Penthouse en Bandwerk de handen in elkaar slaan. Om als band je verdiende plaats te krijgen is enerzijds een goeie studioproductie van je songs belangrijk maar moet je anderzijds ook weten hoe je je troeven het best moet uitspelen. Om gehoord te worden en een publiek op te bouwen. The Penthouse biedt graag de diensten aan van Bandwerk, vrijblijvend, om er voor te zorgen dat de plaat waar je veel energie hebt in gestoken geen slag in het water wordt en je als band grote stappen voorwaarts kan zetten.

Naast deze samenwerking werken Bandwerk en Penthouse samen aan een aantal initiatieven die we de volgende maanden op de juiste moment naar buiten zullen brengen. Wil je alles in detail weten? In de blog die over de samenwerking is geschreven staat alles tot in het detail uitgelegd.